HU | EN

Bemutatkozás

Váradi István
Cégtulajdonos

Üdvözöllek,
Váradi István vagyok, a Vándor Outdoor vezetője.

A felgyorsult városi élet negatív következménye, hogy megnőtt a stressz faktor az életünkben, szinte mindennapossá vált a testi és szellemi kimerültség. Egy végigdolgozott hétvégén lefekszünk aludni és több óra alvás után is úgy érezzük magunkat, mint aki egy szemhunyásnyit sem pihent. Ezt a fáradtságot nem lehet egyszerűen csak kialudni, ez nem az a fáradtság, amit egy semmittevéssel töltött hétvégével ki lehet pihenni. Amikor közel 20 évvel ezelőtt saját magamon is elkezdtem érezni ezeket a tüneteket, elhatároztam, hogy tenni fogok ellenük. Rájöttem, hogy időnként ki kell, hogy szakadjak a szürke és fárasztó hétköznapokból, hogy fel tudjak töltődni. Kézenfekvő megoldásnak tűnt a túrázás, amire akkor még csak hobbiként tekintettem. Éreztem, hogy a túrázás másoknak is segíthet a mindennapi stressz és fáradalmak kipihenésében, és a valódi feltöltődésben. Ezért Magyarországon az elsők között tanultam ki a túravezetői szakmát, ami azóta a hivatásommá vált.

A Vándor Outdoor alapításakor az volt a célom, hogy valódi, aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítsak azok számára, akik alkalmanként ki akarnak szakadni a városi forgatagból és a természetben szeretnének feltöltődni. Vízitúrákat, kerékpártúrákat és gyalogtúrákat szervezek és vezetek, egyéni és fix időpontokban, kezdőknek és haladóknak. Valamint az ezekhez szükséges profi eszközök bérbeadásával segítem a túrázni vágyókat.

Székhelyünk: Kelet-Magyarországon, a Szatmári-síkságon, Fehérgyarmat városában van, amely a magyarországi vízi turizmus legfontosabb helyei közé tartozó tájvédelmi területek mentén, folyóink ukrán és román szakaszainak, valamint a szomszédos országok hegységeinek elérhető közelségében található.

Túráink megtekintése