HU | EN

Kölcsönzés

Túrázni indultok a barátokkal vagy a családdal, de nincs saját felszerelésetek? Segítünk! Profi eszközöket biztosítunk, hogy maradéktalanul élvezhessétek az általatok szervezett vízitúrát, kerékpártúrát, vagy gyalogtúrát. Kölcsönözhettek túrakerékpárt, kenut, kajakot, mentőmellényt, vagy akár túra GPS-t. A túraeszköz kölcsönzési igényeiteket az oldal alján adhatjátok meg, amelyet a feldolgozás után egyeztetés követ. Kölcsönözz profi eszközöket, hogy a túra valóban élvezetes lehessen a számotokra! 

A kölcsönzés menete

Igény jelzése

Igény jelzése

Igény feldolgozása egy munkanap alatt

Igény feldolgozása egy munkanap alatt

Egyeztetés

Egyeztetés

Eszköz szállítása

Eszköz szállítása

Eszköz visszaszállítása

Eszköz visszaszállítása

Kajak

Az általunk rendszerbe állított Seayak és Excursion német kajakok a ma gyártott legjobb minőséget képviselik. Rendkívül kényelmesek, stabilak és jól irányíthatóak a kezdők számára is. Akár többnapos túrákra is elegendő vízmentes pakolórekeszekkel vannak ellátva. Rossz időjárási viszonyok között is komfortosan haladhatsz!

  • Ár: 4500 Ft / nap
  • Rendelkezésre álló mennyiség: 15 db
Tovább a kölcsönzéshez

Kenu

Látszatra szép kenukat minden „mester” tud készíteni, aztán a gyakorlatban hamar szembesülhetünk a valósággal. Csak a legjobb gyártók tudják eltalálni azokat az arányokat, amelyek a legideálisabbak a használat során. De az sem mindegy milyen lapáttal hozod mozgásba a bérelt kenut! A mi vendégeink nem szoktak panaszkodni a túrák végén a bérelt eszközökre!

  • Ár: 2500 Ft / nap
  • Rendelkezésre álló mennyiség: 27 db
Tovább a kölcsönzéshez

Kerékpár

Túrakerékpár parkunk kifejezetten túrázásra kifejlesztett, prémium kategóriás Trek márkájú kerékpárokból áll. A túrakerékpárok erős, könnyű, profin hegesztett vázzal rendelkeznek. Elől és hátul strapabíró tárcsafékekkel, illetve állítható teleszkópokkal vannak ellátva.

  • Ár: 2500 Ft / nap
  • Rendelkezésre álló mennyiség: 40 db
Tovább a kölcsönzéshez

Mentőmellény

Tribord márkájú mentőmellényeink vízitúrázáshoz és hajóssportokhoz lett kialakítva. A mentőmellények rövid fazonúak, ezért könnyed mozgást és természetesen maximális védelmet biztosítanak. Kényelmes a viselete a szivacsrétegeknek köszönhetően rugalmas és hajlékony, így a derék szabadon mozoghat.

  • Ár: 300 Ft / nap
  • Rendelkezésre álló mennyiség: 100 db
Tovább a kölcsönzéshez

Túra GPS

A kikölcsönözhető Garmin márkájú, Oregon sorozatú túra GPS -eink nagyérzékenységű GPS vevővel, elektronikus iránytűvel, barometrikus magasságmérővel rendelkeznek. A könnyű használhatóságot a gumírozott borítás és az érintőkijelző biztosítja.

  • Ár: 5000 Ft / nap
  • Rendelkezésre álló mennyiség: 14 db
Tovább a kölcsönzéshez

Túraeszköz kölcsönzése

Amennyiben egyszerre többféle túraeszközt szeretnél kölcsönözni, igénylésedet egymás után tudod leadni. Például először küldj igénylést a kenukra és utána a mentőmellényekre. Ha az eszközök szállítása is szükséges, annak díja 150 Ft/km.

Megjegyzés: Az ár a bérelt eszközök számának és a bérlés idejének ismeretében változhat, amit az árajánlatban jelezni fogunk.